Aanpak

Jij kunt en mag écht genieten als vrouw en als moeder. Je bent zo mooi, zo speciaal en zo prachtig! Eer jezelf, je lijf, je hart & je ziel door volledig te zijn wie je bent.

Mijn aanpak omschrijft zich zo…

Altijd liefdevol en respectvol

Wanneer je grote stress ervaart is dit niet voor niets. Vaak speelt er van alles waar je je zorgen om maakt, of waar je mee te dealen hebt. Aan de slag gaan met de oorzaak van je stress is een dappere stap, en niet altijd makkelijk, want oh wat moet je eerlijk zijn naar jezelf (en vaak ook naar anderen). Niets is belangrijker dan liefdevol en respectvol naar jezelf zijn en de mensen om je heen. Wederzijds respect en samenwerking is ook de basis voor mijn werkwijze en contact met jou. Ik ben niet beter of minder dan jij.  We doen het samen.

Alle kennis en wijsheid is al in jou aanwezig

De kunst is deze aan het licht te brengen en te integreren in jouw dagelijks leven. Samen onderzoeken we jouw blokkades en maken we de weg vrij om je intuïtie te horen en de antwoorden vanuit jezelf te vinden.

Empowerment

Ik ga het niet voor je doen, je gaat het zelf doen. Door jouw innerlijke kracht aan te boren. En ik ga je helpen!

Ondersteuning van de natuur

Wij mensen, ons hele lichaam en systeem, zijn puur natuur en daarmee oneindig intelligent. Bedenk maar eens hoe vernuftig het lichaam en het hele ecosysteem in elkaar zit. Met Reconnective Healing spreken we het zelfhelendvermogen van het lichaam aan. En we gebruiken de kracht van 100% pure essentiële oliën ter ondersteuning van jouw welzijn en dat van jouw gezin. Echt zuivere essentiële oliën zijn tot wel 50-70x krachtiger dan kruiden.

Evidence-based

Eens een wetenschapper, altijd een wetenschapper. Alle methoden waar ik mee werk en die ik combineer zijn bewezen effectief.

Suzanne coacht met liefde en intuïtie . Suzanne begeleid je op jouw weg terug naar je eigen kracht

Over Acceptance & Commitment Therapy

Acceptance & Commitment Therapy, kort gezegd ACT, is een vorm van mindfulness-based coaching die steunt op de positieve psychologie. We verdwalen niet in het verleden, maar werken toe naar de oplossing. Daar waar je wilt zijn. Minder stress, meer innerlijke rust en voldoening. ACT onderscheid zich van veel therapiën en andere coachingsvormen door datgene wat is volledig te omarmen en doelgerichte actie te ondernemen om een waardengestuurd leven te leven. Anders gezegd: ACT stimuleert je om jezelf helemaal te omarmen, te onderzoeken wat echt belangrijk voor je is en daar stapje voor stapje naar toe te werken. ACT is de ideale methode om stress en eventuele slaapissues te lijf te gaan, omdat het je de praktische vaardigheden aanleert die je nodig hebt om van actie naar rust te gaan. 

Voel je vrij om kennis te maken en je vragen te stellen tijdens een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Ik denk graag met je mee. 

Over Reconnective Healing

Reconnective Healing is een snelle en effectieve manier om je lichaam weer in balans te brengen en het zelfhelend vermogen te activeren. Het helpt je om in een staat van heelheid te komen, in verbinding met je hogere zelf. Reconnective Healing werkt met frequenties die bestaan uit licht, energie, en informatie. Deze frequenties werken door op fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau, waardoor de healing voorbij het bewustzijn gaat en daar werkt waar je het het meest nodig hebt.

De Persoonlijke Reconnectie is een heel specifiek proces van 2 sessies die je, met hulp van de Reconnective Healing Frequenties, weer op je levenspad zetten of daar een versnelling aan geeft. 

Je zult… meer innerlijke rust, plezier en energie ervaren;
Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte;
Je accu opladen.

Je gaat… beter herkennen wat bij je past, welke keuzes je wilt maken, wie je bent en waar je voor staat. Kortom: je gaat in je eigen kracht staan en je intuïtie horen spreken. Er ontstaat meer en meer vertrouwen en innerlijke rust door de tijd heen. Je gaat je Soul’s life leven.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met me op. Of boek direct jouw sessie via de link hieronder.  

Foto van vrouw die ligt op een massage tafel terwijl ze healing ontvangt van 2 handen die je in de foto ziet. Reconnective healing helpt je weer in balans te komen en terug op je levenspad zodat je het leven gaat leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen.
Close up van een hand waarin een druppel Air essentiële olie wordt gedruppeld ter gebruik

Over dōTERRA’s essentiële oliën

Pure essentiële oliën werken ondersteunend voor ons welzijn en vormen een mooie basis voor een natuurlijke leefstijl. Hoe kun je dit zien? Veel stress is funest voor je lijf. Je immuun systeem gaat achteruit en je hormonen raken uit balans. Ook stellen we ons lichaam en geest dagelijks bloot aan chemicaliën via de schoonmaak-, en huidproducten die we gebruiken. Dit alles tast onze systemen aan.

dōTERRA’s oliën, voedingssupplementen en verzorgingsproducten kunnen je heel mooi ondersteunen om je lichaam weer terug in balans te brengen. Het is een essentieel onderdeel van je goed voelen, van goed voor jezelf zorgen en lief zijn voor jou. En het ruikt ook nog eens zo lekker! 

Op dit moment transformeert dōTERRA de essentiële olie markt. Er wordt veel gefraudeerd met essentiële oliën en meer dan 80% is onzuiver of mee gesjoemeld. DōTERRA zet nieuwe kwaliteitsstandaarden, deelt testrapporten transparant voor ieder flesje dat je in je bezit hebt, en laat naast interne ook externe testen door onafhankelijke partijen uitvoeren.  

Neem contact met me op, dan kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen. 

Laten we connecten!

Via Instagram post ik vooral veel via mijn stories, waar ik open taboe’s doorbreek. Via Facebook deel ik regelmatig informatie over mijn essentiële olie workshops, evenals blogs en inzichten. Mijn Love for Oils community vind je hier ook. Zie ik je daar? 

Foto van Suzanne Lommers, die je uitnodigt haar te volgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Toffe graffiti muur op de achtergrond
4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

Workshops

--- --- ---

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Logo doterra certified essential oil specialist. Suzanne Lommers is een gecertificeerd wellness advocate voor doterra

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!