Contact

Wil je meer weten over wat de oliën en de healing voor jou en je gezin kunnen betekenen of heb je een andere vraag? Neem gerust contact op!

Bel ons

+31 6 36216542

E-mail

info@pure-connect.nl

Studio

Utrecht & IJsselstein

Bereikbaar

Ma, di, vrij : 9.00-13.00 uur
Woe & Do: 9.00-16.00 uur

Neem gerust contact op

 

PureConnect gebruikt jouw contactgegevens alleen om jouw vraag te beantwoorden en te voldoen aan jouw verzoek.

Bestelbeleid
  • Een sessie voor een reconnective healing, of de reconnectie vraag je aan via dit contactformulier of telefonisch. Samen spreken we een datum voor een sessie af.
  • Via e-mail of telefoon overleggen we welke oliën/voordeel kit het beste bij jou of je gezin past. Wij bestellen de oliën/kit voor jou bij DōTERRA. Aangezien het bestelproces vrij complex is nemen wij je deze procedure graag uit handen.
Betaling & Retourneren
  • Een reconnective healing sessie of de reconnectie kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd of verzet worden. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een sessie wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht. Een sessie kan wel kosteloos verzet worden.
  • Wanneer de 2e sessie van de Reconnectie afgezegd wordt, dan wordt deze als healing gezien en wordt de prijs conform die van een healing.
  • Nadat wij de oliën voor jou bij DōTERRA hebben besteld ontvang je van ons een e-mail met relevante informatie waaronder de bestelgegevens en eventueel jouw accountgegevens. Via DōTERRA ontvang je een e-mail met verzoek tot betaling. Na betaling ontvang je jouw bestelling binnen een paar werkdagen per post.
  • DōTERRA oliën kunnen na opening niet meer worden geretourneerd. Indien er problemen zijn met de levering of er schade is aan het product bij levering, dan kun je dit direct bij de klantenservice van DōTERRA doorgeven.
4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!