bewust leven met DōTERRA ESSENTIËLE OLIËN

Ontdek hoe de essentiële oliën jou en je gezin kunnen ondersteunen in het hectische leven van alle dag, tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd, en in alle fasen van opgroeien tot jong volwassenheid.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn natuurlijke componenten die verkregen worden uit de zaden, de stam, bast, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze hebben zowel een heel mooi als krachtig aroma.

Heb je ooit aan een roos geroken, door een lavendelveld gewandeld, of genoten van vers geplukte munt? Dan heb je de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren!

Essentiële oliën werken ondersteunend voor je gemoed, je zintuigen, en  emoties. Het gebruik van de DōTERRA essentiële oliën gaat echter veel verder dan hun heerlijke geur, vanwege hun pure en extreem hoge kwaliteit…

DōTERRA: eerlijk, veilig & 100% natuurlijk

DōTERRA, is wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële oliën, en betekent gift of the earth. De pure, natuurlijke en aromatische componenten van haar oliën worden heel voorzichtig van de plant onttrokken. Zij bevatten geen gifstoffen, chemische residuen of andere artificiële ingrediënten die de olietjes kunnen vervuilen. Ze zijn daarmee 100% eerlijk en veilig in gebruik.

DōTERRA heeft een heel team van wetenschappers die dagelijks de oliën testen en onderzoek doen naar de werking van de verschillende oliën. Zij willen dat de olietjes voldoen aan de hoogste standaard, en DōTERRA heeft daarvoor, vanwege het ontbreken van een officiële standaard, het CPTG keurmerk in het leven geroepen. Met dit keurmerk garandeert DōTERRA de hoge kwaliteit van de olietjes.

Haar doel is dat jij en ik tot wel 80% van ons eigen welzijn en gezondheid gewoon thuis kunnen ondersteunen! 

Positief & liefdevol

DōTERRA heeft niet alleen hart voor haar oliën. Zij zorgt ervoor dat de hele organisatie berust op eerlijkheid, op delen, en op teruggeven. Teruggeven doet zij aan de aarde die in de olietjes voorziet, en aan de mensen die achter het hele proces zitten.

Hoewel DōTERRA wereldwijd gigantisch groot is, is het een heel persoonlijke en liefdevolle organisatie. Zo sponsort zij verschillende goede doelen van wellness advocates wereldwijd, en heeft zij de Healing Hands Initiative in het leven geroepen, met als doel wereldwijd healing en hoop te brengen door hele gemeenschappen het gereedschap aan te reiken om zelfvoorzienend te worden.

3 meest verkochte starter kits

 

 

Family Essentials and Beadlets Kit

10 essentiële oliën van elk 5ml + Beadlets peppermint & On Guard

Home Essentials Kit


10 essentiële oliën van 15 ml + gratis diffuser

Emotional Aromatherapy Kit


6 prachtige oliën van elk 5ml volledig gericht op emoties + gratis diffuser

Elk genoemd pakket is een geweldige manier om met de oliën te starten.  

Je krijgt er een gratis voordeel account bij waardoor je een jaar lang olietjes kunt bestellen met een korting van 25%.

Wil je weten hoe je deze kits kunt bestellen?

Heb je een vraag en wil je weten welke oliën je kunnen ondersteunen?

Laat hier je bericht achter of neem telefonisch contact op en wij helpen je verder!

Stel je vraag

of bestel jouw kit

LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE MOOIE ERVARINGEN

 Ik vind het zo cool dat ik bewuster kan sporten en beter voor mijn lijf kan zorgen dankzij de ondersteuning van de oliën.

Mark

We kunnen thuis nu zoveel zelf ondersteunen sinds we de oliën uit de Home Essentials Kit in huis hebben. En wat het meest fijne is, is dat er echt geen troep in zit, dat het 100% pure oliën zijn. Dit was voor ons een heel belangrijke reden om de producten van dōTERRA in huis te halen. We willen gewoon het beste voor onszelf en voor ons kindje! 

Ella

Na de aanschaf van de Home Essentials Kit ben ik enorm gaan experimenteren met het ondersteunen van ons gezin en het is echt waar, je kunt echt jezelf en je gezin echt super mooi supporten. 

Elvira

Workshops

8 okt, 10.30-11.30u
13 okt, 14.00-15.00u

PureConnect

Kvk: 
Btw:

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.