bewust leven met DōTERRA ESSENTIËLE OLIËN

Ontdek hoe de essentiële oliën jou en je gezin kunnen ondersteunen in het hectische leven van alle dag, tijdens de zwangerschap, bevalling, kraamtijd, en in alle fasen van opgroeien tot jong volwassenheid.

EEN GEWELDIGE AANVULLING VOOR JE GEZIN

Eigenaresse Suzanne: De essentiële oliën van DōTERRA zijn mindblowing voor mijzelf en mijn gezin. Ze hebben de manier waarop wij met ons welzijn omgaan compleet veranderd. Ze werken echt als een natuurlijke thuisapotheek en we behandelen er van alles mee. Verkoudheden, hoofdluis, doorkomende tandjes, luieruitslag, griep, spierpijnen, blessures, herstel van weefsel na operaties…alles herstelt razendsnel met de oliën. Ook is ons zeer onrustig slapende zoontje van 9 maanden gaan doorslapen dankzij de oliën. Een klein wonder!  De olietjes hebben de band met onszelf en met onze kindjes verdiept en zijn onderdeel geworden van kleine gezinsritueeltjes gedurende de dag. Ze geven ons zoveel! Daarom heb ik besloten om ze een vast onderdeel te maken van PureConnect.

Dat ze jou en je gezin net zoveel moois mogen brengen.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn natuurlijke componenten die verkregen worden uit de zaden, de stam, bast, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze hebben zowel een heel mooi als krachtig aroma.

Heb je ooit aan een roos geroken, door een lavendelveld gewandeld, of genoten van vers geplukte munt? Dan heb je de aromatische kwaliteiten van essentiële oliën ervaren!

Essentiële oliën werken positief op je gemoed, kalmeren je zintuigen, en hebben een krachtige emotionele respons. Het gebruik van de DōTERRA essentiële oliën gaat echter veel verder dan hun heerlijke geur, vanwege hun therapeutische kwaliteit…

DōTERRA: eerlijk, veilig & 100% natuurlijk

DōTERRA, is wereldwijd marktleider op het gebied van essentiële oliën, en betekent gift of the earth. De pure, natuurlijke en aromatische componenten van haar oliën worden heel voorzichtig van de plant onttrokken. Zij bevatten geen gifstoffen, chemische residuen of andere artificiële ingrediënten die de olietjes kunnen vervuilen. Ze zijn daarmee 100% eerlijk en veilig in gebruik.

DōTERRA heeft een heel team van wetenschappers die dagelijks de oliën testen en onderzoek doen naar de werking van de verschillende oliën. Zij willen dat de olietjes voldoen aan de hoogste standaard, en DōTERRA heeft daarvoor, vanwege het ontbreken van een officiële standaard, het CPTG keurmerk in het leven geroepen. Met dit keurmerk garandeert DōTERRA de therapeutische kwaliteit van de olietjes.

Haar doel is dat jij en ik tot wel 80% van ons eigen welzijn en gezondheid gewoon thuis kunnen behandelen! 

Positief & liefdevol

DōTERRA heeft niet alleen hart voor haar oliën. Zij zorgt ervoor dat de hele organisatie berust op eerlijkheid, op delen, en op teruggeven. Teruggeven doet zij aan de aarde die in de olietjes voorziet, en aan de mensen die achter het hele proces zitten.

Hoewel DōTERRA wereldwijd gigantisch groot is, is het een heel persoonlijke en liefdevolle organisatie. Zo sponsort zij verschillende goede doelen van wellness advocates wereldwijd, en heeft zij de Healing Hands Foundation in het leven geroepen, met als doel wereldwijd healing en hoop te brengen door hele gemeenschappen het gereedschap aan te reiken om zelfvoorzienend te worden.

3 meest verkochte starter kits

 

 

Family Physician Kit + 2x beadlets

10 essentiële oliën van elk 5ml + Beadlets peppermint & On Guard

Home Essentials Kit


10 essentiële oliën van 15 ml + gratis diffuser

Emotional Aromatherapy Kit


6 prachtige oliën van elk 5ml volledig gericht op emoties + gratis diffuser

Elk genoemd pakket is een geweldige manier om met de olietjes te starten.  

Je krijgt er een gratis voordeel account bij waardoor je een jaar lang olietjes kunt bestellen met een korting van 25%.

Wil je weten hoe je deze kits kunt bestellen?
Heb je een vraag en wil je weten welke olietjes je kunnen ondersteunen?

Laat hier je bericht achter of neem telefonisch contact op en wij helpen je verder!

Stel je vraag

of bestel jouw kit

LAAT JE INSPIREREN DOOR DEZE MOOIE ERVARINGEN

 Ik had een flinke brandwond op mijn hand. Ik heb er 3x Lavendel op gesmeerd en Melaleuca met daarna Frankincense rondom de wond en na een paar dagen was de wond zo goed als genezen.

Mark

Door mijn zwangerschap had ik last van aambeien. Na de bevalling heb ik er een paar dagen pure Cypress olie op gesmeerd en daarna was hij weg. Het brandde wel even maar hell yess!!

Anoniem

Doordat wij zo slecht slapen met kleine kindjes thuis merk ik dat ik erg vatbaar ben voor virussen. Laatst had ik beginnende keelontsteking en last van mijn oren. Ik heb er verdund On Guard opgesmeerd en een dag later had ik nergens meer last van.

Elvira

Onze kindjes zijn hoogsensitief met een hele sterke wil (HSP&SW). Ze hebben veel moeite met het loslaten van prikkels en trekken zich van alles aan. Sinds een week smeren we hun voetjes iedere ochtend in met Balance en ‘s avonds gebruiken we voor ieder een roller met de voor hen juiste olietjes erin. Ze slapen allebei veel beter en dieper ‘s nachts. Zo’n opluchting!

Petra

Email ons

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.