voordeel kits

DōTERRA heeft een aantal voordeel kits gecreëerd die ideaal zijn om met de oliën te starten. Elk van deze kits gaat gepaard met een uitgebreide handleiding. Ook ontvang je bij aanschaf van één van deze kits een gratis voordeelaccount t.w.v. €24,50 waarmee je een jaar lang oliën kunt aanschaffen met 25% korting.

Home essentials Kit

Je ontvangt:

10 essentiële oliën van elk 15ml + 1 diffuser + 1 jaar lang gratis voordeel account waarmee je met 25% korting kunt bestellen.

BESTE PRIJS!

Je ontvangt €131,- korting ten opzichte van wanneer je de oliën individueel zou aanschaffen

Beschrijving:

Deze set voorziet je in alles wat een natuurlijke thuisapotheek zou moeten bieden. De oliën zijn ongelooflijk krachtig en kunnen worden ingezet bij ‘eenvoudige’ gezinskwaaltjes als hoofdluis, jeukende muggenbeten of brandwondjes. Ze dienen echter ook als effectieve ondersteuning bij herstel na operatie, concentratieproblemen, een gezonde zwangerschap doorleven, en rust en ondersteuning tijdens bevalling en kraamtijd. Door de bijgeleverde petal diffuser kun je ze, naast topisch en inwendig gebruik ook heerlijk individueel en in combinatie aromatisch verstuiven. Een must have voor ieder die haar gezin op natuurlijke wijze wil ondersteunen.

Bij aanschaf van de Home Essentials kit krijg je mijn gratis e-book met uitgebreide informatie over het veilig en effectief gebruik van de oliën, inclusief meer dan 135 tips hoe je de oliën in kunt zetten voor jezelf en je gezin. 

Inhoud pakket: 

Air
Frankincense
Lavender
Lemon
Melaleuca
Oregano
Peppermint
Deep Blue
Digest Zen
On Guard
Petal diffuser
Handleiding voor gebruik van de olietjes

Voordeelprijs: €272,25

PV punten: 220

 

Voordeelprijs: €139,15

PV punten: 115

 

Family Physicians Kit +
2x beadlets

Je ontvangt:

10 essentiële oliën van elk 5ml + 1x Beadlets Peppermint + 1x Beadlets On Guard + 1 jaar lang gratis voordeel account waarmee je met 25% korting kunt bestellen

Beschrijving:

Deze set is een afgeslankte vorm van de Home Essentials Kit. De set biedt dezelfde oliën aan, alleen dan in 5 ml flesjes. Ook de Petal Diffuser ontbreekt. Net als de Home Essentials Kit voorziet deze set je van een uitstekende natuurlijke thuisapotheek die je met allerhande issues van brandwondjes, doorkomende tandjes, concentratieproblemen, spierpijn, verkoudheden etc. ondersteunt. De bijgeleverde Beadlets Peppermint en On Guard zijn een soort kauwgumpjes/pepermuntjes, met ieder 1/4e druppel essentiële olie erin. Hierdoor werken ze snel en effectief. De On Guard werkt bijvoorbeeld heel goed bij keelpijn. Voor iedereen die met haar gezin regelmatig op pad is, zijn deze Beadlets een handige aanvulling op de thuisapotheek!

Bij aanschaf van de Family Physicians kit krijg je mijn gratis e-book met uitgebreide informatie over het veilig en effectief gebruik van de oliën, inclusief meer dan 135 tips hoe je de oliën in kunt zetten voor jezelf en je gezin.

Inhoud pakket: 

Air
Frankincense
Lavender
Lemon
Melaleuca
Oregano
Peppermint
Deep Blue
Digest Zen
On Guard
Beadlets Peppermint
Beadlets On Guard
Handleiding voor gebruik van de olietjes

Emotional Aromatherapy Kit

Je ontvangt:

6 prachtige essentiële oliën van elk 5ml + 1 diffuser + 1 jaar lang gratis voordeelaccount waarmee je met 25% korting kunt bestellen

Beschrijving:

Deze set is eenvoudig en toegankelijk voor iedereen die met negatieve emoties dealt. Elke blend kan aromatisch of op de huid toegepast worden (niet inwendig!) en helpt je emotioneel balans te vinden en een beter gemoed. Al een paar druppeltjes van één van deze blends helpen je los te laten, troost en moed te vinden of inspireren je om jouw dromen weer met passie na te jagen.

Inhoud pakket:

Cheer
Console
Forgive
Motivate
Passion
Peace
Emotional Aromatherapy System Wheel
Petal Diffuser

Voordeelprijs: €139,15

PV punten: 115

 

Wil je weten hoe je deze kits kunt bestellen?
Heb je een vraag en wil je weten welke oliën je kunnen ondersteunen?

Laat hier je bericht achter of neem telefonisch contact op en wij helpen je verder!

Stel je vraag

of bestel jouw kit

Email ons

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.