Workshops

Wil jij laagdrempelig kennismaken met de essentiële oliën van DōTERRA? Bekijk hieronder het workshop aanbod voor de eerstkomende maanden in Utrecht en Online. Bekijk ook de mogelijkheden voor een feest van een workshop op maat, van babyshower, tot geurig verjaardagscadeau! 

Basis Essentiële oliën
(introklas) 

 

Wist jij dat essentiële oliën van therapeutische kwaliteit een geweldige manier zijn om tot wel 80% van jouw welzijn en van huis-, tuin-, en keukenkwaaltjes, te ondersteunen? En dat ze een hele goede invloed hebben op je brein en je emoties? 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de essentiële oliën van dōTERRA; oliën die van de hoogste kwaliteit zijn en 100% biologisch en puur zonder wat voor toevoegingen dan ook. We ruiken verschillende oliën en je leert hoe je deze veilig en effectief kunt inzetten voor jou en je gezin. Het wordt een hele vrolijke en geurige workshop!  

Geef je op via onderstaande links. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 

Self-care: Stress less & Sleep well
(masterclass) 

 

Heb jij last van stress, vermoeidheid? Veel vrouwen en mama’s hebben moeite om alle ballen in de lucht te houden en komen te weinig aan zichzelf toe. Herken je jezelf hierin? Dan wordt het tijd om die ballen allemaal even te laten vallen!  Deze masterclass is een moment helemaal voor jou waar we ingaan op wat stress is, waarom self-care nu zo belangrijk is, en natuurlijk hoe je lekker kunt slapen.  Samen maken we jouw unieke self-care routine, die je gaat helpen om jouw sacred space in te nemen. Kleine en kwalitatief grote momentjes gedurende de dag waarin je tot rust komt en bij jezelf kunt komen en zijn. Zodat je minder last van stress zult hebben en lekkerder gaat slapen.  

 Wil jij een nieuwe stap zetten in zorgen voor jezelf? Geef je op via onderstaande links! Het is tijd voor jou.  

Workshop op maat?

Wil jij een workshop over essentiële oliën organiseren voor jou en je vriendinnen? Misschien als verjaardagscadeau of als babyshower? Een verwenmiddag met essentiële oliën? Je eigen beautyproducten maken van face wash tot bodylotion? Of samen cadeautjes maken voor mama en baby? Het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat een leuke en verrassende avond! Ik wist niet dat aromatherapie zo effectief ingezet kon worden voor allerlei kwaaltjes die wij thuis in ons gezin tegenkomen. Blij dat ik gegaan ben!

Birgitte

Ik heb de iTOVi scan workshop gedaan. Was geraakt door wat er uit kwam. Mooi om te delen met deze groep vrouwen. Heel bijzonder. Ik ga ermee aan de slag

Linda

Kinderen & Essentiële oliën

 

Tijdens de workshop kijken we hoe essentiële oliën jou en je kind(eren) kunnen helpen met allerlei issues waar kinderen zo mee kunnen worstelen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel…in deze eerste o zo turbulente jaren krijgt je kind ongelooflijk veel op haar pad. We gaan van buikkrampjes, via groeipijn naar concentratieproblemen en van zelfvertrouwen naar vermoeidheid. Kortom: een ongelooflijk waardevol kijkje in de keuken van aromatherapie.  

Workshops

8 okt, 10.30-11.30u
13 okt, 14.00-15.00u

PureConnect

Kvk: 
Btw:

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.