Workshops

Wil jij laagdrempelig kennismaken met de essentiële oliën van DōTERRA? Bekijk hieronder het workshop aanbod voor de eerstkomende maanden in Utrecht Oost en Online. Bekijk ook de mogelijkheden voor een feest van een workshop op maat, van babyshower, tot geurig verjaardagscadeau! 

Introductieworkshop essentiële oliën voor thuis 

 

Wist jij dat essentiële oliën van therapeutische kwaliteit een geweldige manier zijn om huis-, tuin-, en keukenkwaaltjes te lijf te gaan en een hele goede invloed hebben op je brein en je emoties? 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de essentiële oliën van dōTERRA; oliën die van therapeutische kwaliteit zijn. We ruiken uitgebreid verschillende oliën en je leert hoe je deze veilig en effectief kunt inzetten voor jou en je gezin. Het wordt een hele vrolijke en geurige workshop! Inclusief iTOVi scan met persoonlijk advies op maat. 

Geef je op! Plaatsen zijn beperkt voor maximale persoonlijke aandacht!

self-care met Essentiële oliën 

 

Veel vrouwen lijken het zo voor elkaar te hebben, maar komen vaak niet aan zichzelf toe en worstelen met allerlei onzekerheden. Deze workshop is een moment helemaal voor jou waar we ingaan op wat self-care nu eigenijk is in de diepste, en misschien ook wel onverwachte, zin van het woord. We creëren een echt verwenmoment om tot rust te komen en natuurlijk leer je hoe je de essentiële oliën in kunt zetten voor jouw vitaliteit, balans, en self-care. Deze workshop bevat een heerlijk voetenbad, persoonlijk advies op basis van iTOVi scan én een lekkere Aromatouch handmassage! 

Wil jij een nieuwe stap zetten in zorgen voor jezelf? Geef je op! Plaatsen zijn beperkt.  

Workshop op maat?

Wil jij een workshop over essentiële oliën organiseren voor jou en je vriendinnen? Misschien als verjaardagscadeau of als babyshower? Een verwenmiddag met essentiële oliën? Je eigen beautyproducten maken van face wash tot bodylotion? Of samen cadeautjes maken voor mama en baby? Het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat een leuke en verrassende avond! Ik wist niet dat aromatherapie zo effectief ingezet kon worden voor allerlei kwaaltjes die wij thuis in ons gezin tegenkomen. Blij dat ik gegaan ben!

Birgitte

Ik heb de iTOVi scan workshop gedaan. Was geraakt door wat er uit kwam. Mooi om te delen met deze groep vrouwen. Heel bijzonder. Ik ga ermee aan de slag

Linda

Kinderen & Essentiële oliën

 

Tijdens de workshop kijken we hoe essentiële oliën jou en je kind(eren) kunnen helpen met allerlei issues waar kinderen zo mee kunnen worstelen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel…in deze eerste o zo turbulente jaren krijgt je kind ongelooflijk veel op haar pad. We gaan van buikkrampjes, via groeipijn naar concentratieproblemen en van zelfvertrouwen naar vermoeidheid. Kortom: een ongelooflijk waardevol kijkje in de keuken van aromatherapie.  

Email ons

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

This website is dōTERRA compliant