Workshops

Wil jij laagdrempelig kennismaken met de essentiële oliën van DōTERRA? Bekijk hieronder het workshop aanbod voor de eerstkomende maanden in Utrecht Oost en Online. Bekijk ook de mogelijkheden voor een feest van een workshop op maat, van babyshower, tot geurig verjaardagscadeau! 

Introductieworkshop essentiële oliën voor thuis 

 

Wist jij dat essentiële oliën van therapeutische kwaliteit een geweldige manier zijn om huis-, tuin-, en keukenkwaaltjes te lijf te gaan en een hele goede invloed hebben op je brein en je emoties? 

Tijdens deze workshop maak je kennis met de essentiële oliën van dōTERRA; oliën die van therapeutische kwaliteit zijn. We ruiken uitgebreid verschillende oliën en je leert hoe je deze veilig, en effectief kunt inzetten voor jou en je gezin. Het wordt een hele vrolijke en geurige workshop! 

Kinderen & Essentiële oliën

 

4 Juli – Gastspreekster Kim Antons!

Kim is eigenaresse van Cursus Bevallen en Natuurlijk voor het Gezin. Als moeder van 2 kinderen en als drukbezette onderneemster gebruikt zij dōTERRA oliën de hele dag door privé en in haar werk. Daarnaast is Kim een dōTERRA Gold business leader en werkt zij samen met haar team aan een 100% natuurlijke ondersteuning voor een gezond en gelukkig gezinsleven. Kortom: een vrolijke en inspirerende workshop om bij te zijn. Met een gratis iTOVi scan!
Toegang: €15,-
Max. 15 personen

Tijdens de workshop kijken we hoe essentiële oliën jou en je kind(eren) kunnen helpen met allerlei issues waar kinderen zo mee kunnen worstelen. Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel…in deze eerste o zo turbulente jaren krijgt je kind ongelooflijk veel op haar pad. We gaan van buikkrampjes, via groeipijn naar concentratieproblemen en van zelfvertrouwen naar vermoeidheid. Kortom: een ongelooflijk waardevol kijkje in de keuken van aromatherapie.  

Mama self-care met  Essentiële oliën 

 

 Veel moeders lijken het zo voor elkaar te hebben, maar komen vaak niet aan zichzelf toe en worstelen met allerlei onzekerheden. 

Deze workshop is een moment helemaal voor jou waar we ingaan op wat self-care voor moeders nu eigenijk is in de diepste, en misschien ook wel onverwachte, zin van het woord. We creëren een echt verwenmoment om tot rust te komen en natuurlijk leer je hoe je de essentiële oliën in kunt zetten voor jouw vitaliteit, balans, en self-care. Wil jij een nieuwe stap zetten in zorgen voor jezelf? Geef je op! Plaatsen zijn beperkt. 

20 min persoonlijk iTOVi Scan consult 

 

Heb jij een hulpvraag en wil je via een persoonlijk iTOVi consult van 20 minuten meten welke essentiële oliën op dat moment ondersteunend zijn emotioneel, vanuit je omgeving en fysiek?

De iTOVi scanner is en klein apparaatje dat door middel van trillingen 273 biomarkers in je lichaam onderzoekt op disbalans. Biomarkers zijn je organen, wervels en andere lichamelijke systemen. Ieder van die 273 biomarkers reageren op een unieke manier op de trillingen die de iTOVi scanner naar hen toe zendt. Aan de hand van alle antwoorden creëert de iTOVi een rapport dat wij samen doornemen om te zien hoe we de disbalans kunnen herstellen.

De iTOVi scan is geschikt voor jong en oud, inclusief zwangeren en mensen met een pacemaker. 

Baby’s & Essentiële oliën  

Deze workshop staat helemaal in het teken van jouw prachtige (aanstaande) wondertje. 

Je leert hoe je de essentiële oliën kunt inzetten voor het welzijn van jouw kleintje direct na de geboorte, tijdens de kraamtijd en in zijn of haar eerste jaar. We gaan in op hoe de oliën voor allerhande huis-, tuin- en keukenkwaaltjes kunnen worden gebruikt en bespreken hoe de oliën de binding tussen jou en je kindje kunnen versterken en hem helpen positief en krachtig aan haar nieuwe leven te beginnen. Echt een aanrader!

Workshop op maat?

Wil jij een workshop over essentiële oliën organiseren voor jou en je vriendinnen? Misschien als verjaardagscadeau of als babyshower? Een verwenmiddag met essentiële oliën? Je eigen beautyproducten maken van face wash tot bodylotion? Of samen cadeautjes maken voor mama en baby? Het is allemaal mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat een leuke en verrassende avond! Ik wist niet dat aromatherapie zo effectief ingezet kon worden voor allerlei kwaaltjes die wij thuis in ons gezin tegenkomen. Blij dat ik gegaan ben!

Birgitte

Ik heb de iTOVi scan workshop gedaan. Was geraakt door wat er uit kwam. Mooi om te delen met deze groep vrouwen. Heel bijzonder. Ik ga ermee aan de slag

Linda

Email ons

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.