Heb jij er zin in?

De zomervakantie loopt ten einde en Nederland maakt zich op voor een nieuw seizoen. Kinderen en studenten gaan weer naar school en ouders wurmen zich in een nieuw ritme van werk, gezin en hopelijk ook wat tijd voor zichzelf en voor elkaar. Idealiter is iedereen uitgerust en blij om weer aan de slag te kunnen…

Helaas geldt dit niet voor iedereen. Sommige mensen zien er huizenhoog tegenop waardoor de stress bij voorbaat al door hun lijf giert. Mensen met een burn-out of RSI zuchten diep. Ook jongeren zijn niet altijd even blij met het vooruitzicht van een nieuwe klas of school. Misschien voelen ze zich wel heel onzeker zo op zoek naar hun eigen ik, hun passies en talenten.

Herkenbaar? Een tijd lang gold dit zeker voor mij. Het bleek een leerzame ervaring waaruit PureConnect is ontstaan. Nu ga ik met plezier aan de slag, omdat ik weet dat ik doe wat ik leuk vind en er bovendien mensen en de wereld om hen heen mee help; iets dat voor mij persoonlijk belangrijk is.

Voor PureConnect betekent het nieuwe seizoen naast prachtige reconnective healings en vernieuwende onderwijsactiviteiten tevens de start van een nieuwe huisstijl, inclusief logo. Hierbij hoort ook een maandelijkse nieuwsbrief en blog. Een geweldige en spannende tijd!

Ik wil er alles aan doen om dit nieuwe seizoen ook voor jou de moeite waard te maken. Om dit goed te kunnen doen hoor ik graag hoe ik jou het beste kan ondersteunen met mijn blog. Deel daarom via het reactieveld hieronder wat jij graag zou leren, begrijpen, overkomen, of oplossen en wie weet vind je jouw onderwerp wel terug in een volgende blog. Aarzel dus niet, ik hoor het graag!

Een hele fijne september gewenst.

Met zonnige groeten,
Suzanne 

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.