De ervaring van Alexandra

Alexandra: 

Ik kwam binnen bij Suzanne met de vraag: Is dit het nou? Wil ik dit wel, mijn leven zoals het nu is? Ik heb twee prachtige zoontjes en een eigen bedrijf. Altijd was ik aan het rennen. Ik had heel diep het idee: Dit heb ik nu eenmaal gekozen en dit moet ik volbrengen. Ik zat hier helemaal klem in. En ik wilde rust, veel meer rust.

Ik besloot voor coaching te gaan bij Suzanne. Ik had heel veel strenge verwachtingen van mezelf en anderen. Een belangrijke vraag voor mij werd: Ben ik ertoe bereid om mijn verwachtingen te laten vieren? Het duurde even maar uiteindelijk kon ik volmondig ‘ja’ antwoorden op die vraag. Ik leef nu minder strikt en volgens ‘de’ regels. Ik denk niet meer zoveel na als eerst. Ik volg nu mijn hart. Anders was ik bijvoorbeeld gek geworden vorig jaar, toen mijn vader ziek was, overleed enzo. Ook al lopen niet alle dingen zoals ik ze graag zou zien, toch heb ik nu het gevoel dat ik alles aankan. 

Rust heb ik nog steeds niet in mijn leven. Ik realiseer me nu dat ik niet letterlijk meer rust wil. Er zijn juist meerdere leuke nieuwe dingen. Ik ben een bruisend leventje ingestapt, waar ik enorm van geniet. Dat geeft me voldoening en rust. 

Na de coaching wilde ik ook graag het Reconnective healing traject doen. Het bleef maar trekken. Eerlijk gezegd leek ik er eerst na afloop weinig van te merken. Maar langzaam leken dingen ineens meer te gaan stromen en maakte ik weer echt contact met mezelf zoals ik mezelf 10 jaar geleden kende. 

Het was een heel proces en ik ben er als een ander mens uitgekomen. Ik ga anders met mezelf om en ook met mijn zoontjes. Het is leuker en vrijer thuis. Ik ben anders naar situaties en relaties gaan kijken. Ik heb dingen leren loslaten.

Nu herken ik mezelf weer. Ik kom weer tot bloei, tot leven. Er komen hele leuke dingen langs, mensen die ineens op mijn pad komen. Ik krijg telkens terug dat ik heel erg veranderd ben. Voor mij voelt dit alles gewoon heel goed! 

 

Suzanne:

Alexandra, waarom wil je je verhaal hier zo openlijk delen? 

Alexandra:
Omdat ik echt denk dat wat jij biedt zo goed zou zijn voor iedereen. De vaardigheden die je meegeeft in de coaching, maar ook de veranderingen in je leven dankzij de Reconnectie. Ik wil andere vrouwen gewoon inspireren, wat het je opbrengt wanneer je er echt voor gaat en ervoor openstaat om dit voor jezelf te doen. Het is indirect ook zo goed voor mijn kinderen geweest. Vandaar!

Suzanne:
Geweldig. Dankjewel voor je vertrouwen tijdens het traject en dat ik dit op deze manier mag delen.

Workshops

19 nov, 14.00-15.00u
24 nov, 10.00-11.00u

PureConnect

Kvk: 56836775
Btw: NL002054040B70

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.