DōTERRA essentiële oliën

Ontdek hoe essentiële oliën het welzijn van jou en je gezin kunnen ondersteunen. Meld je aan voor één van mijn gratis introductie klassen of start direct. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.  

Quote teken

Ben jij er klaar voor om de controle over jouw welzijn en dat van jouw gezin terug te claimen? Om Puur te leven? 

Quote teken

Ben jij er klaar voor om de controle over jouw welzijn en dat van jouw gezin terug te claimen? Om Puur te leven? 

Stel je voor… 

dat je zelf in staat bent om voor jezelf en je gezin te zorgen, gewoon thuis, met natuurlijke oplossingen die effectief werken.

dat je voldoende energie hebt gedurende de dag, zonder nood te hebben aan suiker of cafeïne.

hoe krachtig het zou voelen wanneer je zelf voorbereid bent op de kleine noodgevalletjes in het leven.

De oliën zijn niet meer weg te denken bij ons thuis.

Na bijna 3 slapeloze jaren met twee pasgeboren kindjes die moeite hadden met slapen was de koek op bij ons. Vooral bij mij eiste alle stress en slapeloosheid haar tol.

Ik had al eens van dōTERRA gehoord en heb in mijn wanhoop direct een voordeelpakket gekocht met alle Home Essentials erin die beloofden tot wel 80% van ons welzijn te ondersteunen. Na 1,5 maand sliep onze jongste ineens door terwijl hij tot die tijd wel 8x per nacht kwam.  

Ik gebruik dōTERRA’s essentiële oliën nu als onderdeel van ons dagelijks leven, in mijn praktijk met mijn cliënten, en leer mensen zoals jij en ik hoe ze de oliën thuis en op het werk zelf in kunnen zetten. Het is wat mij betreft een must have in ieder huishouden, zeker omdat natuurlijke oplossingen de eerste stap zijn om te zetten naar een gelukkiger en gezonder lichaam.

Het is eigenlijk heel simpel om je eigen welzijn te ondersteunen. Ik weet hoe frustrerend het is wanneer je niet lekker in je vel zit, gespannen bent, of moeilijk tot rust kan komen. En ik herken het verlangen om minder synthetische stoffen in je leven en lijf te willen en in dat van je kinderen.

De natuurlijk heeft ons zo veel prachtigs te bieden met haar eigen essentiële oliën. Ze ondersteunen een gezond immuunsysteem, onze energie, emoties en creëren rust wanneer je stress ervaart. En ze ruiken ook nog eens heerlijk! 

Suzanne Lommers is een gecertificeerd doterra wellness advocate. Ze houdt op deze foto een flesje serenity essentiële olie vast
doterra Home essentials Kit met diffuser, de meest voordelige en fijne manier om met een natuurlijke leefstijl te starten ondersteund door 100% pure essentiële oliën.

Waarom ik alleen dōTERRA essentiële oliën aanbeveel.

Ik beveel alleen maar tools en producten aan mijn cliënten en hun gezinnen aan die ik persoonlijk gebruik en waar ik van hou.

Als voormalig wetenschapper kan ik er niets aan doen dat ik altijd alles grondig onderzoek wat me interesseert en wat ik overweeg in mijn praktijk te gebruiken. Ik heb de dōTERRA oliën en andere producten zeker 2 jaar getest en onderzocht voordat ik besloot dit merk zakelijk aan te bieden en een Wellness Advocate (consultant) te worden.

dōTERRA heeft als enige aanbieder van essentiële oliën een keurmerk in het leven geroepen, omdat er zoveel gefraudeerd wordt in de essentiële olie markt. Hun CPTG kwaliteitslabel garandeert dat iedere batch essentiële olie uitgebreid getest wordt door wetenschappers. Dit gebeurd zowel binnenshuis als door externe en onafhankelijke partijen. dōTERRA gebruikt zeker 7 purificatie processen en test zelfs op puurheid nadat de oliën in de flesjes gestopt zijn. Zo garanderen ze de zuiverheid van de olie van moment van productie totdat je ze in huis hebt.

 

 • dōTERRA volgt een strikt en duurzaam co-impact landbouw beleid en geeft kleine, gespecialiseerde boeren wereldwijd bestaansrecht en een eerlijke prijs.
 • Ze oogsten de oliën van planten die wereldwijd groeien in hun natuurlijke habitat, zonder deze habitat geweld aan te doen.
 • De oliën zijn meer dan biologisch en organisch, ze zijn CPTG gecertificeerd en bevatten geen vulstoffen, kunstmatige ingrediënten, of wat voor soort vervuilers dan ook.
quote teken

Essentiële oliën helpen je te ontpluggen van alle ruis die stress veroorzaakt & die door stress wordt veroorzaakt. 

quote teken

Essentiële oliën helpen je te ontpluggen van alle ruis die stress veroorzaakt & die door stress wordt veroorzaakt. 

Online Workshops

 

  Natuurlijk leven met essentiële oliën

  Basis Essentiële oliën
  (introklas) 

   

  Wist jij dat echt pure essentiële oliën  een geweldige manier zijn om tot wel 80% van jouw welzijn te ondersteunen? En dat ze een hele fijne ondersteuning bieden gedurende de dag emotioneel, fysiek, spiritueel en mentaal? 

  Tijdens deze workshop maak je kennis met de essentiële oliën van dōTERRA. We ruiken verschillende oliën en je leert hoe je deze veilig en effectief kunt inzetten voor jou en je gezin. Het wordt een hele vrolijke en geurige workshop!  

  Geef je op via onderstaande links. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. 

  Foto van mediterende vrouw die in rust na afloop van haar yoga sessie in de duinen mediteert met uitzicht op de zee

  Self-care: Van stress naar rust
  (masterclass) 

   

  Heb jij last van stress? Veel vrouwen en mama’s hebben moeite om alle ballen in de lucht te houden en komen te weinig aan zichzelf toe. Herken je jezelf hierin? Dan wordt het tijd om die ballen allemaal even te laten vallen!  Deze masterclass is een moment helemaal voor jou waar we ingaan op wat stress is, en waarom self-care nu zo belangrijk is.  Samen maken we jouw unieke self-care routine, die je gaat helpen om jouw sacred space in te nemen. Kleine en kwalitatief grote momentjes gedurende de dag waarin je tot rust komt en bij jezelf kunt komen en zijn.  

   Wil jij een nieuwe stap zetten in zorgen voor jezelf? Geef je op via onderstaande links! Het is tijd voor jou.  

  Ervaringen van lieve cliënten

   

   We kunnen thuis nu zoveel zelf ondersteunen sinds we de oliën uit de Home Essentials Kit in huis hebben. En wat het meest fijne is, is dat er echt geen troep in zit, dat het 100% pure oliën zijn. Dit was voor ons een heel belangrijke reden om de producten van dōTERRA in huis te halen. We willen gewoon het beste voor onszelf en voor ons kindje! 

   Ella

    Ik vind het zo cool dat ik bewuster kan sporten en beter voor mijn lijf kan zorgen dankzij de ondersteuning van de oliën.


   Mark

   Wat een leuke en verrassende avond! Ik wist niet dat aromatherapie zo effectief ingezet kon worden voor allerlei uitdagingen die wij thuis in ons gezin tegenkomen. Blij dat ik gegaan ben!

   Brigitte

   meld je aan /

   maak een afspraak

    

    Workshops

    --- --- ---

    PureConnect

    Kvk: 56836775
    Btw: NL002054040B70

     

    Contact

    info@pure-connect.nl
    06-36216542

     © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

    Logo doterra certified essential oil specialist. Suzanne Lommers is een gecertificeerd wellness advocate voor doterra

    Deze website is volledig dōTERRA compliant

    Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

    Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

    Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

    You have Successfully Subscribed!