Happy Birthday 
Aanbieding

Alleen deze maand tot en met 30 April heb ik een mega mooie aanbieding voor je. 

Heb je behoefte aan meer balans in je leven?
Wil je weer met beide benen op je levenspad staan en vol vertrouwen en krachtig van binnenuit je leven weer voelen flowen

Check hier mijn verjaardagcadeau voor jou!  

Kies voor :

 

Optie 1:

Foto van vrouw die de reconnection ontvangt liggende op een massage tafel

50% korting Individuele Reconnective healing sessie

Balans: fysiek, mentaal, emotioneel & spiritueel.

Het leven kan je soms flink ontregelen, zeker wanneer je veel stress ervaart. Stress heeft een enorme impact op je lichaam, geest en emoties.

Met Reconnective healing breng je je lichaam op een snelle en effectieve manier weer in balans en activeer je haar zelfhelende vermogen. Het helpt je om in een staat van heelheid te komen, in verbinding met je hogere zelf.

Reconnective healing werkt met frequenties die bestaan uit licht, energie, en informatie. Deze frequenties werken door op fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau, waardoor de healing voorbij het bewustzijn gaat en daar werkt waar je het het meest nodig hebt.

Je zult… meer innerlijke rust, plezier en energie ervaren;
Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte;
Je accu opladen.

Happy Birthday to you: 

Geen 90 EUR, maar 45 EUR (sessie in de praktijk)*
Geen 80 EUR, maar 40 EUR (healing op afstand)*

*Voorwaarden: Actie geldt alleen tot en met 30 April. Aanmelden voor 30 April 23.59u. De sessies kun je uiterlijk tot en met 16 juli verzilveren (met uitzondering van de 30 min coach call. Deze vindt altijd 3-6 maanden na de Reconnection sessies plaats)

 

Optie 2.

Boek jouw Persoonlijk Reconnection Traject en ontvang je reconnective healing sessie t.w.v. €90,- gratis

Weer op je levenspad, geeft er een versnelling aan. Brengt flow terug in je leven.

Met dit traject kies je 100% voor jouw eigen innerlijke welzijn, voor het leven van jouw leven zoals het bedoeld is. Een leven vanuit je eigen kern, vanuit verbinding met jouw levenspad.

Je krijgt:
– 1x Reconnective healing sessie (op afstand of in Utrecht)
– 1x Persoonlijke reconnection (2 sessies a 1,5 uur, binnen 48 uur (in Utrecht)
– 1x Krachtige mindfulness oefening tegen stress
– 1x Online coach call 30 min, 3-6 mnd na de Reconnection

Wat doet het?
Door de combinatie van Reconnective healing met de enorm krachtige Reconnection zal je leven een diepgaande shift doormaken.

De healing brengt balans op mentaal, fysiek, emotioneel & spiritueel niveau. Waarna De Reconnection je opnieuw verbindt met jouw essentie.

Het is alsof je herinnert wordt aan de originele blauwdruk van jouw leven, net als dat ieder huis een blauwdruk heeft. De reconnection plaatst je daarmee terug op je levenspad en/of geeft daaraan een versnelling.

De mindfulness oefening die je erbij krijgt helpt je ook na het traject om met meer aandacht te leven in het hier en nu.

3-6 maanden na afloop van het traject krijg je een coach call. Daarin blikken we terug, kijken we vooruit, kun je me al je vragen stellen en helpen we je een stap op weg verder op je pad.

Je zult…

 • meer balans, innerlijke rust, plezier en energie ervaren
 • in je eigen kracht gaan staan
 • beter herkennen wat bij je past, welke keuzes je wilt maken, wie je bent en waar je voor staat
 • weer verbinding met je pure essentie voelen, los van alle ‘opgelegde’ verwachtingen van de maatschappij, de buitenwereld, of jouw directe omgeving
 • Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte

Happy birthday to you: 

– 1x Persoonlijk Reconnection traject met gratis Reconnective healing
Ipv 450 EUR, nu 360 EUR*
(healing & Persoonlijke Reconnection sessies beiden in Utrecht in de praktijk)
Ipv 440 EUR, nu 350 EUR*
(healing op afstand, persoonlijke reconnection in Utrecht in de praktijk)

*Voorwaarden: De actie geldt alleen tot en met 30 April. Aanmelden voor 30 April 23.59u. De sessies kun je uiterlijk tot en met 16 juli 2021 verzilveren (met uitzondering van de 30 min coach call. Deze vindt altijd 3-6 maanden na de Reconnection sessies plaats)

Zelfverwerkelijking met deze reconnection cursus

Krijg een cadeautje!

 

Weet jij iemand die heel gelukkig wordt van mijn verjaardagsaanbieding? Attendeer die persoon dan op deze aanbieding. Laat haar/hem bij aanmelding jouw naam noemen als referentie, en jij ontvangt van mij een geweldig leuke verrassing als dankjewel voor de referentie.

Let’s spread the joy & the love

 

Reconnection ervaringen

 

  Lieve Suzanne, Ik ben opzoek gegaan naar Reconnective Healing na het boek te hebben gelezen van Eric Pearl. En toen ik jou gevonden had, voelde het meteen goed. Ik ben voor het hele Healing & Persoonlijke Reconnectie Traject gegaan. Ik wilde graag ervaren wat dit met me zou doen.

  En wat was het fijn!! Jij gaf me een warm en veilig gevoel en de healing was zo liefdevol om te ervaren. Ik voel na de Reconnectie dat ik op mijn pad ben en dat ik nu nog een stapje harder aan het groeien ben in mijn bewustzijn. Dat is zo’n heerlijk gevoel. Een gevoel van ontwaken. En dingen die niet meer bij mij passen (of nooit hebben gepast) daar moet ik nu ook echt iets mee, want daar liep ik op leeg, alleen wist ik dit niet.

  Nu kan ik er niet meer onderuit. Ik voel het meteen dat ik er iets mee moet of juist niet 😉 en als ik daar niet naar luister raak ik compleet uitgeput. Nu ik mij hiervan bewust ben heb ik ook het volste vertrouwen dat dit helemaal goed gaat komen. Ik heb lang voor anderen geleefd, maar nu is het tijd voor mezelf :-D!


  Tamara

  Ik heb het hele traject doorlopen. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen. Het heeft alles veranderd. Het voelt alsof er van binnenuit iets verschoven is. Iets goeds. Het is alsof ik anders in de wereld sta. Anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Maar dankjewel, dankjewel Suzanne.

  Anoniem

  Aan de vooravond van zijn eindexamens vroeg ik Suzanne onze zoon een reconnective healing sessie te geven. Hij leek wel apathisch en er kwam niets uit zijn vingers. Hij had geen zin om sociaal te zijn en het leek wel of zijn pit weg was. Toen ik hem na de sessie op kwam halen wist ik niet wat ik zag. Hij had een grijns van oor tot oor én hij heeft zijn examens gehaald!


  Anoniem

  Na een polsbreuk belandde ik in het ziekenhuis, met als vooruitzichten: pijn, misselijkheid en zeker 1 nacht overblijven daar de pijn heel erg zou worden. Direct na de operatie gaf Suzanne mij een Reconnective Healing. Wat gebeurde er? Ik ben niet misselijk geworden, had nauwelijks pijn en 2 uur na de operatie zaten wij al gezellig koffie te drinken in het ziekenhuisrestaurant. Het mooiste was: ’s avonds sliep ik heerlijk in mijn eigen bed. Ik ben er heilig van overtuigd dat de healing er voor een groot deel debet aan is.


  Anoniem

  Veel gestelde vragen

  Ben jij geschoold in Reconnective healing en de Reconnection?

  Ik ben geaccrediteerd Reconnective HealingFoundational Professional en Reconnection Certified practitioner. Dit betekent dat ik de volgende cursussen / seminars heb gedaan:

  – Reconnective Healing Practitioner Leven I-III – 2012
  – Reconective Healing Foundational Practitioner level II  2015 (upgrade)
  – Reconnection Certified Practitioner – 2012

  Reconnective healing en de Reconnection zijn meer dan 20 jaar geleden ontdekt door Dr. Eric Pearl, de oprichter van de Reconnection LLC. Iedereen kan deze vorm van healing leren. Jij ook! Ik heb het genoegen gehad zowel de healing als de Reconnection van dr. Eric Pearl zelf te mogen leren. Iedere 2 jaar accrediteer ik me opnieuw om de Reconnection te mogen faciliteren.

  Welke corona maatregelen gelden tijdens een healing / reconnection sessie?

  In mijn praktijk hanteer ik de RIVM richtlijnen voor contactberoepen.

  Voorafgaande aan de afspraak vul je een gezondheidsverklaring in. Bij binnenkomst desinfecteren we onze handen. We houden zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Alleen tijdens de Reconnection sessies is het houden van afstand niet mogelijk. Dan draag ik een mondkapje.

  Voorafgaande en na afloop reinig ik de massagetafel en verschoon ik alle handdoeken, en dekens. Ook wordt de ruimte vooraf, tijdens en na afloop van de sessie goed geventileerd.

  Wat te doen wanneer ik corona gerelateerde klachten heb?

  In principe gelden de algemene voorwaarden bij het afzeggen van een afspraak. Dit betekent dat een afspraak ten minste 24 uur van te voren afgezegd moet worden, anders wordt de sessie in rekening gebracht. In geval van corona gerelateerde klachten, graag zo vroeg mogelijk mailen of afbellen (ook op de dag zelf). We verzetten de sessie dan naar een moment wanneer je weer beter bent.

  De Reconnection bestaat uit 2 sessies binnen 48 uur.

  Wanneer jij als cliënt na de eerste sessie corona gerelateerde klachten ontwikkelt, dan wordt voor de eerste sessie de prijs van een reconnective healing gerekend. De gehele Reconnection verzetten we naar een later moment.

  Wanneer ik als practitioner na de eerste sessie corona gerelateerde klachten ontwikkel, dan verzetten we de gehele Reconnection naar een later moment EN ontvang je de al gedane sessie als healing compleet gratis van mij. 

  Wat is het verschil tussen een reconnective healing en de reconnection?

  Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnection is er op gericht om je weer op je levenspad te zetten.

  Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo.

  De reconnection, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnection brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring.

  Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnection voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

  Hoe gaat een Reconnective Healing sessie in haar werk?

  Een sessie duurt bij een healing een uur en bij de Reconnection ruim 1,5 uur. We starten altijd met een kop thee en een kleine kennismaking. Zo kun je even rustig binnenkomen. Wanneer je schoenen uit zijn nodig ik je uit op de massagetafel plaats te nemen, met een open mind voor wat komen gaat.

  Bij een healing… Een half uur lang sluit je je ogen en ga ik aan het werk. Reconnective healing is een ‘hands off’ vorm van healing, dat inhoudt dat ik je niet aan zal raken. Tijdens de healing kun je van alles ervaren, zien, horen en zelfs ruiken.

  Bij de reconnection…. Voor jou is deze vergelijkbaar met het ondergaan van een healing. Mijn taak is een andere. Ik werk tijdens de sessie systematisch een patroon van 120 punten en lijnen op het lichaam af. Wanneer ik klaar ben, dan raak ik licht je arm aan, kun je even bijkomen, en evalueren we jouw ervaring.

  Ik twijfel tussen een healing en de Reconnection...

  Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnection is erop gericht om je weer op je levenspad te zetten.

  Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo. De reconnection, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnection brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring.

  Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnection voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

  Wat draag ik tijdens een sessie?

  Ik raad je aan gemakkelijk zittende kleding te dragen en ervoor te zorgen dat je na afloop een rustig moment hebt om bij te komen zonder direct in de stress van alledag op te gaan. Omdat de ruimte nu in verband met de corona voorschriften extra geventileerd wordt, raad ik aan een extra warm vest mee te nemen en eventueel sloffen te dragen tijdens de sessie.

  Is een healing / Reconnection veilig bij zwangerschap?

  Je kunt en reconnective healing sessie of reconnection prima ondergaan tijdens je zwangerschap. Het is een weldaad voor lichaam en geest en je kindje kan er heerlijk van meegenieten. De healing / reconnection blijft echter voor jou. Het is dus niet dat je kindje in je buik de healing / reconnection zelf ook krijgt.

  Hoe gaat een healing bij kinderen?

  Bij baby’s en kinderen tot en met 11 jaar is er altijd een papa of mama aanwezig bij de sessie. In principe ligt de kleine op de massagetafel, maar vaak genoeg zijn ze het op een gegeven moment zat. Dan kunnen ze lekker spelen terwijl ik ondertussen de healing geef.

  Het is fijn om het kussen en/of de favoriete knuffel mee te nemen voor een vertrouwd gevoel. In de praktijk is voldoende speelgoed aanwezig en voor de kleintjes is er altijd Ollie de olifant die samen met hen op de massagetafel wil liggen.

  Kan ik de Reconnection boeken voor iemand anders?

  Je kunt nooit voor iemand anders, en dus ook niet voor je kind beslissen of hij of zij een reconnection ondergaat. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kan hierover overlegd worden. 

  Kan ik na een healing stoppen met medicijnen?

  Nee!! Bij Reconnective Healing® en de Reconnection® zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

  Maak hier jouw afspraak

   

   Wil je meer innerlijke rust en reconnecten met je levenspad?

   Meld je dan aan voor mijn korte gratis video cursus.

   Workshops

   --- --- ---

   PureConnect

   Kvk: 56836775
   Btw: NL002054040B70

    

   Contact

   info@pure-connect.nl
   06-36216542

    © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

   Logo doterra certified essential oil specialist. Suzanne Lommers is een gecertificeerd wellness advocate voor doterra

   Deze website is volledig dōTERRA compliant

   Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

   Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

   Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

   You have Successfully Subscribed!