Ja, ik ben erbij!

 

Kies bij het onderwerp de workshop of masterclass waar je je graag voor wilt inschrijven. 

PureConnect gebruikt jouw contactgegevens om te voldoen aan jouw verzoek. Alleen wanneer je daadwerkelijk deelneemt aan een workshop ontvang je ook mijn mailings en nieuwsbrieven. Je kunt je hiervoor te allen tijde uitschrijven via de link onderaan de mail.  

Bestelbeleid
  • Een sessie voor een reconnective healing, of de reconnectie vraag je aan via dit contactformulier of telefonisch. Samen spreken we een datum voor een sessie af.
  • Via e-mail of telefoon overleggen we welke oliën/voordeel kit het beste bij jou of je gezin past. Wij bestellen de oliën/kit voor jou bij DōTERRA. Aangezien het bestelproces vrij complex is nemen wij je deze procedure graag uit handen.
Betaling & Retourneren
  • Een reconnective healing sessie of de reconnectie kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd of verzet worden. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang van een sessie wordt 100% van het bedrag in rekening gebracht. Een sessie kan wel kosteloos verzet worden.
  • Wanneer de 2e sessie van de Reconnectie afgezegd wordt, dan wordt deze als healing gezien en wordt de prijs conform die van een healing.
  • Nadat wij de oliën voor jou bij DōTERRA hebben besteld ontvang je van ons een e-mail met relevante informatie waaronder de bestelgegevens en eventueel jouw accountgegevens. Via DōTERRA ontvang je een e-mail met verzoek tot betaling. Na betaling ontvang je jouw bestelling binnen een paar werkdagen per post.
  • DōTERRA oliën kunnen na opening niet meer worden geretourneerd. Indien er problemen zijn met de levering of er schade is aan het product bij levering, dan kun je dit direct bij de klantenservice van DōTERRA doorgeven.
Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

You have Successfully Subscribed!