Reconnective Healing

Het leven kan je soms flink ontregelen, zeker wanneer je veel stress ervaart. Stres heeft een enorme impact op je lichaam, geest en emoties. Met Reconnective healing herstel je de balans, word je weer stevig in je kracht gezet en breng je de flow terug in je leven of geef je er een versnelling aan. Ontdek hier wat Reconnective healing voor je kan betekenen.

Wil jij de Reconnective Healing Frequenties voelen & stress vaarwel zeggen? 

Ceck out mijn gratis video cursus “Innerlijke Rust & Life Purpose met Reconnective Healing”!

Reconnective Healing

 

Reconnective Healing is een snelle en effectieve manier om je lichaam weer in balans te brengen en het zelfgenezend vermogen te activeren. Het helpt je om in een staat van heelheid te komen, in verbinding met je hogere zelf. Reconnective healing werkt met frequenties die bestaan uit licht, energie, en informatie. Deze frequenties werken door op fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel niveau, waardoor de healing voorbij het bewustzijn gaat en daar werkt waar je het het meest nodig hebt.

Je zult… meer innerlijke rust, plezier en energie ervaren;
Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte;
Je accu opladen.

De Reconnectie

De reconnectie is een éénmalig en uniek cadeau aan jezelf. De reconnectie herverbindt je in 2 sessies, die binnen 48 uur plaatsvinden, met jouw essentie. Het is alsof je herinnert wordt aan de originele blauwdruk van jouw leven, net als dat ieder huis een blauwdruk heeft. De reconnectie plaatst je daarmee terug op je levenspad en/of geeft daaraan een versnelling.

Je gaat… beter herkennen wat bij je past, welke keuzes je wilt maken, wie je bent en waar je voor staat. Kortom: je gaat in je eigen kracht staan en je intuïtie horen spreken. Er ontstaat meer en meer vertrouwen en natural well-being door de tijd heen.

Volledig traject

Met dit traject kies je 100% voor jouw eigen natural well-being, voor het leven van jouw leven zoals het bedoeld is. Een leven vanuit je eigen kern, vanuit verbinding met jouw levenspad.

Door de combinatie van reconnective healing met de enorm krachtige reconnectie zal je leven een diepgaande shift doormaken. De mindfulness oefening die je erbij krijgt helpt je ook na het traject om met meer aandacht te leven in het hier en nu.

Je zult…

  • meer balans, innerlijke rust, plezier en energie ervaren
  • in je eigen kracht gaan staan
  • beter herkennen wat bij je past, welke keuzes je wilt maken, wie je bent en waar je voor staat
  • weer verbinding met je pure essentie voelen, los van alle ‘opgelegde’ verwachtingen van de maatschappij, de buitenwereld, of jouw directe omgeving
  • Verlichting ervaren bij behandeling van ziekte

Lees deze bijzondere ervaringen met Reconnective healing

* Alle ervaringen zijn geanonimiseerd, omdat deze als diep persoonlijk worden gevoeld.

Ik heb het hele traject doorlopen. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen. Het heeft alles veranderd. Het voelt alsof er van binnenuit iets verschoven is. Iets goeds. Het is alsof ik anders in de wereld sta. Anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Maar dankjewel, dankjewel Suzanne.

Anoniem

Na een polsbreuk belandde ik in het ziekenhuis, met als vooruitzichten: pijn, misselijkheid en zeker 1 nacht overblijven daar de pijn heel erg zou worden. Direct na de operatie gaf Suzanne mij een Reconnective Healing. Wat gebeurde er? Ik ben niet misselijk geworden, had nauwelijks pijn en 2 uur na de operatie zaten wij al gezellig koffie te drinken in het ziekenhuisrestaurant. Het mooiste was: ’s avonds sliep ik heerlijk in mijn eigen bed. Ik ben er heilig van overtuigd dat de healing er voor een groot deel debet aan is.

Anoniem

Aan de vooravond van zijn eindexamens vroeg ik Suzanne onze zoon een reconnective healing sessie te geven. Hij leek wel apathisch en er kwam niets uit zijn vingers. Hij had geen zin om sociaal te zijn en het leek wel of zijn pit weg was. Toen ik hem na de sessie op kwam halen wist ik niet wat ik zag. Hij had een grijns van oor tot oor én hij heeft zijn examens gehaald!

Anoniem

Prijzen* **

individuele sessies

Reconnective Healing sessie

Herstelt de fysieke, emotionele, mentale & spirituele balans.
€95,-

Afstandshealing

Dit maakt het mogelijk een healing vanuit huis te ondergaan.
€80,-

Healing 3-rittenkaart

Voor degene die het voelt nodig te hebben.
€250,- (ipv €285,-)

De Reconnectie

In 2 sessies van 1,5-2 uur wordt je op je levenspad gezet, of ondervind je daar een versnelling in.
€333,- (prijs is universeel)

 

!! Een cadeaubon is mogelijk op verzoek !!

 

*   Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
** Een afspraak annuleren kan tot 24 uur van te voren. Erna wordt 25% van de prijs in rekening gebracht.

pakket

Reconnective healing traject

1 Reconnective healing sessie van 1-1,5 uur.

De Reconnectie bestaande uit 2 sessies van 1,5-2 uur.

Terugkomgesprek 3-6 maanden na einde traject, online call 30 min.

Mindfulness meditatie voor dagelijks gebruik.

€450,-

FAQ

 

Hoe verloopt een sessie?

 

Een sessie duurt bij een healing een uur en bij de Reconnectie ruim 1,5 uur. We starten altijd met een kop thee en een kleine kennismaking. Zo kun je even rustig binnenkomen. Wanneer je schoenen uit zijn nodig ik je uit op de massagetafel plaats te nemen, met een open mind voor wat komen gaat. Bij een healing… Een half uur lang sluit je je ogen en ga ik aan het werk. Reconnective healing is een ‘hands off’ vorm van healing, dat inhoudt dat ik je niet aan zal raken. Tijdens de healing kun je van alles ervaren, zien, horen en zelfs ruiken. Bij de reconnectie…. Voor jou is deze vergelijkbaar met het ondergaan van een healing. Mijn taak is een andere. Ik werk tijdens de sessie systematisch een patroon van 120 punten en lijnen op het lichaam af. Wanneer ik klaar ben, dan raak ik licht je arm aan, kun je even bijkomen, en evalueren we jouw ervaring.

 

Wat draag ik tijdens een sessie?

 

Ik raad je aan gemakkelijk zittende kleding te dragen en ervoor te zorgen dat je na afloop een rustig moment hebt om bij te komen zonder direct in de stress van alledag op te gaan.

 

Ik twijfel tussen een healing en de Reconnectie…

 

Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnectie is er daarentegen meer op gericht om je weer op je levenspad te zetten. Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo. De reconnectie, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnectie brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring. Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnectie voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

 

Is een healing/reconnectie veilig bij zwangerschap?

 

Je kunt en reconnective healing sessie of reconnectie prima ondergaan tijdens je zwangerschap. Het is een weldaad voor lichaam en geest en je kindje kan er heerlijk van meegenieten. De healing/reconnectie blijft echter voor jou. Het is dus niet dat je kindje in je buik de healing/reconnectie zelf ook krijgt.

 

Hoe gaat een sessie bij kinderen?

 

Bij baby’s en kinderen tot en met 11 jaar is er altijd een papa of mama aanwezig bij de sessie. In principe ligt de kleine op de massagetafel, maar vaak genoeg zijn ze het op een gegeven moment zat. Dan kunnen ze lekker spelen terwijl ik ondertussen de healing geef. Het is fijn om het kussen en/of de favoriete knuffel mee te nemen voor een vertrouwd gevoel. In de praktijk is voldoende speelgoed aanwezig en voor de kleintjes is er altijd Ollie de olifant die samen met hen op de massagetafel wil liggen.

 

Kan ik de Reconnectie boeken voor iemand anders?

 

Je kunt nooit voor iemand anders, en dus ook niet voor je kind beslissen of hij of zij een reconnectie ondergaat. Alleen in zeer uitzonderlijke gevallen kan hierover overlegd worden. 

 

Kan ik na een healing stoppen met mijn medicijnen?

 

Nee!! Bij Reconnective Healing® en de Reconnectie® zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

 

Workshops

8 okt, 10.30-11.30u
13 okt, 14.00-15.00u

PureConnect

Kvk: 
Btw:

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.