From Stress to Soul coaching

Wil jij leren op een nieuwe manier omgaan met stress en hoe je het leven kunt creëren waarvoor jij hier op aarde bent gekomen? Bekijk wat ik voor je kan betekenen.

Quote teken

Maak van stress een voetnoot in je leven.
& Live your Soul’s Life

Quote teken

Maak van stress een voetnoot in je leven.
& Live tyour Soul’s Life

Heb je gemerkt

hoe stress – in de vorm van gebeurtenissen, werk, andere mensen, je gezin – heel subtiel de regie over je leven heeft overgenomen?

Voel je je…

diep van binnen onvoldaan, onrustig, verdrietig, of zelfs boos en begrijp je niet helemaal waarom?

Ben je…

inmiddels burn out, oververmoeid, heb je een lage weerstand en sta je stijf van de stress?

Ik zeg je: het hoeft niet zo te zijn. Echt niet. 

Foto van vrouw die een kussen knuffelt met haar ogen dicht terwijl ze op bed ligt. Innig tevreden. Van stress naar rust coaching heeft haar geholpen

Stress to Soul Coaching

Compleet stressvrij leven is heel lastig in deze tijd en samenleving. Wanneer je weet hoe je anders kunt omgaan met stress zul je merken dat de stress je leven niet langer bepaalt en dat je je niet langer in bed wilt oprollen. Deze coaching biedt je de praktische tools om meer innerlijke rust en zelfverwerkelijking to realiseren.

Je leert… 

 • praktische tools om om te gaan met (zware) stress
 • vaardigheden om op ieder moment in je leven, nu en in de toekomst, meer innerlijke rust te creëren
 • keuzes maken vanuit jouw Soul
 • wat echt belangrijk voor je is in het leven en waar je Soul van gaat stralen
 • en start direct met het zetten van de juiste stappen om jouw Soul’s Life te leven
Quote teken

Een leven creëren zonder stress is een fabeltje.
Je kunt er wel anders mee om leren gaan, zodat het je niet langer in de weg zit het leven te leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen. 

Quote teken

Een leven creëren zonder stress is een fabeltje.
Je kunt er wel anders mee om leren gaan, zodat het je niet langer in de weg zit het leven te leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Ervaringen van mooie vrouwen

 

  Ik kwam binnen bij Suzanne met het gevoel van: Is dit het nou? Ik zat echt helemaal klem. En ik wilde rust, véél meer rust. Mijn belangrijkste vraag bleek: Ben ik ertoe bereid om mijn verwachtingen te laten vieren? Het antwoord werd uiteindelijk een volmondig “JA!”

  Ik leef nu minder strikt en volgens ‘mijn’ regels. Ik denk niet meer zoveel na als eerst. Ik volg nu mijn hart, ook in de opvoeding van mijn zoontjes. Ook al lopen niet alle dingen zoals ik ze graag zou zien, toch heb ik nu het gevoel dat ik alles aankan. Rust heb ik nog steeds niet in mijn leven.

  Ik realiseer me nu dat ik niet letterlijk meer rust wil. Er zijn juist meerdere leuke nieuwe dingen. Ik ben een bruisend leventje ingestapt wat bij mij past, waar ik enorm van geniet. Dát geeft me voldoening en rust.


  Alexandra Hajunga
  moeder van 2 zoontjes

  Met haar liefdevolle, geduldige en respectvolle houding en ’n open blik, waaruit oprechte interesse spreekt, zorgde Suzanne voor een prettig contact in ons coachinggesprek. Ik voelde me op mijn gemak. Ze gaf mij de nodige ruimte om zonder gêne, switchend tussen allerlei opkomende gedachten, mijn zoektocht naar een passende oplossing aan te durven gaan. 

  Het gevoel dat Suzanne me begreep en mijn gedachtengang kon volgen, sterkte mijn zelfvertrouwen. Haar enthousiaste en gepaste reacties stemden mij optimistisch en zorgden voor een duwtje in de goede richting én daar pluk ik, nu nog steeds, de vruchten van. Dank je wel, Suzanne.

  Karin Cristofoli
  docent/trainer/coach DJI/RN

  Zo kun je starten

   

   Ervaringen van mooie vrouwen

    

    Ik kwam binnen bij Suzanne met faalangst. Op mijn werk had ik het niet zo naar mijn zin en ook thuis liep het niet soepel. Ik voelde me vaak boos, verdrietig en ook teleurgesteld. Ik had continu kritiek op mezelf dat ik het niet goed genoeg deed en niet leuk genoeg was. Dus heb ik de stap gewaagd.

    Het was een pittig traject, maar Suzanne heeft me echt bij de hand genomen en me geholpen om heel eerlijk naar mezelf en alles te kijken. Ik heb uitgezocht wat ik belangrijk vind en dankzij Suzanne heb ik die eerste stappen durven zetten om dingen anders te gaan doen.

    Ik voel me nu zoveel meer mezelf, blijer en ook lichter. Thuis gaat alles beter en ik heb een nieuwe baan met leuke collega’s!

    Anoniem
    moeder van een zoontje

    Ik heb het hele traject doorlopen. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen. Het heeft alles veranderd. Het voelt alsof er van binnenuit iets verschoven is. Iets goeds. Het is alsof ik anders in de wereld sta. Anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Maar dankjewel, dankjewel Suzanne.

    Anoniem
    moeder van 2 meisjes

    Waarom coaching? 

    Het fijne van dit coaching traject is dat het je proces versnelt en dat je het niet alleen hoeft te doen.

    We denken vaak dat we alles alleen op moeten lossen. Misschien lukt dit je ook wel, en misschien is die gedachte juist wel onderdeel van je probleem! Coaching versnelt je proces aanzienlijk, waardoor je eerder herstelt en eerder het leven kunt creëren waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

    Tijdens de sessies daag ik je uit, stel je vragen en samen onderzoeken we wat voor jou echt belangrijk is in het leven. We doen het samen en ik help je. Iedere stap. Soms is het gewoon heel fijn dat iemand je even meeneemt en met je op reis gaat. Zodat je die innerlijke rust weer kunt voelen en op de goede weg bent, terug op jouw unieke pad. Jouw Soul’s Life.

    Voel je welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. 

     

     In je kracht met coaching bij PureConnect Suzanne Lommers

     Veel gestelde vragen

     Wat is het verschil tussen de coaching trajecten en "Your Soul's Life"?

     Your Soul’s Life is een compleet traject van coaching en healing. De coaching richt zich op het aanleren van praktische tools om stress te managen, beter te gaan slapen, en helder krijgen wat belangrijk voor je is zodat je van daaruit keuzes gaat maken die bij je passen. In Your Soul’s Life traject zit een compleet Reconnective Healing traject inbegrepen. Hiermee wordt je in balans gebracht fysiek, mentaal, emotioneel en spritueel waardoor een zelfhealingproces op gang komt. En je wordt op je levenspad gezet, zodat je een versnelling doormaakt in je ontwikkeling. Het healing traject intensiveert en versterkt het coachingtraject waardoor je echt Your Soul’s Life kunt leven, van binnen uit.

     Wat is het verschil tussen een reconnective healing en de reconnectie?

     Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnectie is er daarentegen meer op gericht om je weer op je levenspad te zetten. Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo. De reconnectie, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnectie brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring. Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnectie voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

     Hoe gaat een Reconnective Healing sessie in haar werk?

     Een sessie duurt bij een healing een uur en bij de Reconnectie ruim 1,5 uur. We starten altijd met een kop thee en een kleine kennismaking. Zo kun je even rustig binnenkomen. Wanneer je schoenen uit zijn nodig ik je uit op de massagetafel plaats te nemen, met een open mind voor wat komen gaat. Bij een healing… Een half uur lang sluit je je ogen en ga ik aan het werk. Reconnective healing is een ‘hands off’ vorm van healing, dat inhoudt dat ik je niet aan zal raken. Tijdens de healing kun je van alles ervaren, zien, horen en zelfs ruiken. Bij de reconnectie…. Voor jou is deze vergelijkbaar met het ondergaan van een healing. Mijn taak is een andere. Ik werk tijdens de sessie systematisch een patroon van 120 punten en lijnen op het lichaam af. Wanneer ik klaar ben, dan raak ik licht je arm aan, kun je even bijkomen, en evalueren we jouw ervaring.

     Kan ik na een healing stoppen met medicijnen?

     Nee!! Bij Reconnective Healing® en de Reconnectie® zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

     Maak een afspraak 

      Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

      Hoi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach voor vrouwen die kampen met heftige stress en gevoelens van onvrede. Als moeder van twee prachtige actieve kinderen, een eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Burn-out op mijn 25e heb ik het mijn levensmissie gemaakt om mezelf en anderen te leren en helpen om het leven te gaan leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen. Live your Soul’s Life.

      Workshops

      --- --- ---

      PureConnect

      Kvk: 56836775
      Btw: NL002054040B70

       

      Contact

      info@pure-connect.nl
      06-36216542

       © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

      Logo doterra certified essential oil specialist. Suzanne Lommers is een gecertificeerd wellness advocate voor doterra

      Deze website is volledig dōTERRA compliant

      Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

      Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

      Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

      You have Successfully Subscribed!