Stress & slaap coaching

Heb jij behoefte aan persoonlijke begeleiding om op een nieuwe manier om te leren gaan met stress? Of om te leren hoe je weer lekker kunt gaan slapen? Bekijk wat ik voor je kan betekenen. 

Wat gaan we samen bereiken?

 

  • Jij gaat beter slapen
  • Je weet hoe je kunt omgaan met momenten van (zware) stress
  • Je weet hoe je optimale slaapomstandigheden creëert
  • Je leert in het hier en nu te leven, en niet vast te zitten in het verleden en de toekomst
  • Je leert keuzes te maken vanuit jouw kern
  • Je weet wat er voor jou echt toe doet in het leven
  • Je leert de juiste stappen te zetten om jouw verlangens te realiseren

Wat zeggen andere moeders over mijn diensten?

Ik kwam binnen bij Suzanne met het gevoel van: Is dit het nou? Ik zat echt helemaal klem. En ik wilde rust, véél meer rust. Mijn belangrijkste vraag bleek: Ben ik ertoe bereid om mijn verwachtingen te laten vieren? Het antwoord werd uiteindelijk een volmondig “JA!” Ik leef nu minder strikt en volgens ‘mijn’ regels. Ik denk niet meer zoveel na als eerst. Ik volg nu mijn hart, ook in de opvoeding van mijn zoontjes. Ook al lopen niet alle dingen zoals ik ze graag zou zien, toch heb ik nu het gevoel dat ik alles aankan. Rust heb ik nog steeds niet in mijn leven. Ik realiseer me nu dat ik niet letterlijk meer rust wil. Er zijn juist meerdere leuke nieuwe dingen. Ik ben een bruisend leventje ingestapt wat bij mij past, waar ik enorm van geniet. Dát geeft me voldoening en rust.


Alexandra Hajunga
moeder van 2 zoontjes

Met haar liefdevolle, geduldige en respectvolle houding en ‘n open blik, waaruit oprechte interesse spreekt, zorgde Suzanne voor een prettig contact in ons coachinggesprek. Ik voelde me op mijn gemak. Ze gaf mij de nodige ruimte om zonder gêne, switchend tussen allerlei opkomende gedachten, mijn zoektocht naar een passende oplossing aan te durven gaan. Het gevoel dat Suzanne me begreep en mijn gedachtengang kon volgen, sterkte mijn zelfvertrouwen. Haar enthousiaste en gepaste reacties stemden mij optimistisch en zorgden voor een duwtje in de goede richting én daar pluk ik, nu nog steeds, de vruchten van. Dank je wel, Suzanne.

Karin Cristofoli
docent/trainer/coach DJI/RN

Ik heb het hele traject doorlopen. Ik voelde gewoon dat ik dat moest doen. Het heeft alles veranderd. Het voelt alsof er van binnenuit iets verschoven is. Iets goeds. Het is alsof ik anders in de wereld sta. Anders dan dit kan ik het niet omschrijven. Ik ben benieuwd wat er komen gaat. Maar dankjewel, dankjewel Suzanne.

Anoniem
moeder van 2 meisjes

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen de coaching trajecten en "Your fulfilled Life"?

Your fulfilled life is een compleet traject van coaching en healing. De coaching richt zich op het aanleren van praktische tools om stress te managen, beter te gaan slapen, en helder krijgen wat belangrijk voor je is zodat je van daaruit keuzes gaat maken die bij je passen. In het Fulfilled Life traject zit een compleet Reconnective Healing traject inbegrepen. Hiermee wordt je in balans gebracht fysiek, mentaal, emotioneel en spritueel waardoor een zelfhealingproces op gang komt. En je wordt op je levenspad gezet, zodat je een versnelling doormaakt in je ontwikkeling. Het healing traject intensiveert en versterkt het coachingtraject waardoor je echt jouw Fulfilled Life kunt leven, van binnen uit.

Hoe gaat een Reconnective Healing sessie in haar werk?

Een sessie duurt bij een healing een uur en bij de Reconnectie ruim 1,5 uur. We starten altijd met een kop thee en een kleine kennismaking. Zo kun je even rustig binnenkomen. Wanneer je schoenen uit zijn nodig ik je uit op de massagetafel plaats te nemen, met een open mind voor wat komen gaat. Bij een healing… Een half uur lang sluit je je ogen en ga ik aan het werk. Reconnective healing is een ‘hands off’ vorm van healing, dat inhoudt dat ik je niet aan zal raken. Tijdens de healing kun je van alles ervaren, zien, horen en zelfs ruiken. Bij de reconnectie…. Voor jou is deze vergelijkbaar met het ondergaan van een healing. Mijn taak is een andere. Ik werk tijdens de sessie systematisch een patroon van 120 punten en lijnen op het lichaam af. Wanneer ik klaar ben, dan raak ik licht je arm aan, kun je even bijkomen, en evalueren we jouw ervaring.

Wat draag ik tijdens een sessie?

Ik raad je aan gemakkelijk zittende kleding te dragen en ervoor te zorgen dat je na afloop een rustig moment hebt om bij te komen zonder direct in de stress van alledag op te gaan.

Wat is het verschil tussen een reconnective healing en de reconnectie?

Een reconnective healing is echt gericht op healing, het weer in balans brengen van jouw hele systeem. De Reconnectie is er daarentegen meer op gericht om je weer op je levenspad te zetten. Een healing sessie kun je ondergaan wanneer je daar behoefte aan hebt. Meer dan drie sessies is absoluut niet nodig en het kan goed zijn dat je na één sessie voelt dat het goed is zo. De reconnectie, daarentegen, ontvang je maar 1x in je leven en is een ongelooflijk groot cadeau aan jezelf. Een tweede reconnectie brengt je hoegenaamd niets extra, behalve een aangename healing ervaring. Heb je het gevoel dat je niet in balans bent? Dan is een healing voor jou. Heb je het gevoel dat je leven uit flow is, dat je van je pad af bent geraakt? Dan is de reconnectie voor jou. Bel of mail me gerust met je vraag, of laat een bericht achter via contact. Dan kijken we samen naar de beste aanpak die bij je past.

Is een healing/reconnectie veilig bij zwangerschap?

Je kunt en reconnective healing sessie of reconnectie prima ondergaan tijdens je zwangerschap. Het is een weldaad voor lichaam en geest en je kindje kan er heerlijk van meegenieten. De healing/reconnectie blijft echter voor jou. Het is dus niet dat je kindje in je buik de healing/reconnectie zelf ook krijgt.

Hoe gaat een sessie bij kinderen?

Bij baby’s en kinderen tot en met 11 jaar is er altijd een papa of mama aanwezig bij de sessie. In principe ligt de kleine op de massagetafel, maar vaak genoeg zijn ze het op een gegeven moment zat. Dan kunnen ze lekker spelen terwijl ik ondertussen de healing geef. Het is fijn om het kussen en/of de favoriete knuffel mee te nemen voor een vertrouwd gevoel. In de praktijk is voldoende speelgoed aanwezig en voor de kleintjes is er altijd Ollie de olifant die samen met hen op de massagetafel wil liggen.

Kan ik na een healing stoppen met medicijnen?

Nee!! Bij Reconnective Healing® en de Reconnectie® zijn er geen garanties en beloften. Mijn werk is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Hoi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach voor moeders die kampen met heftige stress en slaapproblemen. Als moeder van twee kinderen die lange tijd slecht sliepen, eigen bedrijf, en veel te doen weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Wanneer je zelf steeds slechter slaapt en slaapproblemen ontwikkelt, kom je nog verder in de problemen. In het zoekproces naar een oplossing voor onze kindjes ontwikkelde ik allerlei klachten en heb ik mezelf tot wel 5x toe opnieuw leren slapen.

Workshops

8 okt, 10.30-11.30u
13 okt, 14.00-15.00u

PureConnect

Kvk: 
Btw:

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.