Over Suzanne

Hoi, ik ben Suzanne Lommers, Acceptance and Committment Therapy coach en geaccrediteerd Foundational Reconnective Healing Practitioner. Ik help vrouwen die kampen met heftige stress een leven van meer innerlijke rust en zelfverwerkelijking te creëren. Ik noem het jouw Soul’s Life leven, in lijn met wie je diep van binnen bent en waar je hart blij van wordt.

  Portret foto Suzanne Lommers met een heerlijke lach

  Al vroeg ik mijn leven raakte ik de connectie met mezelf kwijt en op mijn 25e was ik meer dan burn-out: totaal overspannen. Ook in de jaren erna creëerde ik een stressvol leven waarin ik, inmiddels gepromoveerd wetenschapper, Europa doorvloog als project manager om een Europees Digitaal Museum op te zetten. In die tijd een baanbrekend project. Het is niet dat ik niet trots ben op wat ik neergezet heb of dat ik er niet van genoot, maar ik was mezelf totaal voorbij gelopen.

  Ik miste een stuk van mezelf, die diepe verbinding met mijn levensvreugde en gevoeligheid. Wanneer je een deel van jezelf negeert, onvoldoende aandacht besteed aan je gevoelens of wat je Ziel je te vertellen heeft, dan kom je steeds verder in de problemen. Mijn herstelproces duurde jaren, omdat het lang duurde voordat ik de hulp kreeg die ik echt nodig had. 

  In dat zoekproces ontving ik mijn Persoonlijke Reconnectie, vond ik mijn levenspad weer terug, en heb ik mezelf opnieuw uitgevonden. Ik werd Reconnective Healing Practitioner.

  Via ACT coaching leerde ik hoe ik mezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kon ondersteunen. Zo kon ik mezelf steeds beter voelen, leerde ik mezelf kennen en ontdekte ik wat er echt toe deed voor mij in het leven. Ik werd ACT coach.

  En ik leerde hoe langdurige stress mijn hormoonhuishouding totaal omver had gehusseld en hoe ik die balans weer kon herstellen. Hoe ik in lijn met mijn vrouwelijk ritme, mijn menstruatiecyclus kon leven en er flow ontstond. Met wetenschappelijke precisie verdiep ik me al meer dan 14 jaar in onderwerpen zoals stress, hormonen, een natuurlijke leefstijl en leven in lijn met ons vrouwelijke ritme.

  Ik werd er zo enthousiast over dat ik dit wilde delen met alle vrouwen die graag weg willen van een leven gedomineerd door stress naar een leven van innerlijke rust en zelfverwerkelijking. De afgelopen jaren heb ik mijn methode verfijnd en het voelt ontzettend goed. Net als in mijn tijd als wetenschapper geniet ik. Het verschil is dat ik me nu heel voel, innerlijk rustig en heel voldaan iedere keer wanneer ik met een prachtige vrouw een stukje mee mag lopen op haar weg.

  Opleidingen:
  2022: Trauma-Focused Acceptance & Commitment Therapy, Psychwire, Dr. Russ Harris – Certificaat
  2019: Reconnection Certified Practitioner, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl  – Certificaat
  2015: Embodiment of the I AM, Puur Beweging, Maneesha Sluyser
  2015: Foundational Reconnective Healing practitioner, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl – Certificaat
  2014: Basiscursus Acceptance & Commitment Therapy, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
  2014: Basiscursus Oplossingsgericht Coachen, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
  2014: Basiscursus Motiverende Gesprekvoering, Bureau Bewezen Effect, Sergio van der Pluijm – Certificaat
  2013: Ph.D, Europe – On Air: Interwar Projects for Broadcasting, afdeling Sociale Wetenschappen, Universiteit Eindhoven
  2012: The Art of Breathing I, The Art of Living
  2012: Reconnective Healing Practitioner, Level I-II, The Reconnection LLC, Dr. Eric Pearl – Certificaat
  2007: Cursus Stemvorming en Verstaanbaarheid
  2003: Master Economische en Historische Studies, Universiteit Utrecht

  Laten we connecten!

  Via Instagram post ik vooral veel via mijn stories, waar ik open taboe’s doorbreek. Via Facebook deel ik regelmatig informatie over mijn essentiële olie workshops, evenals blogs en inzichten. Mijn Love for Oils community vind je hier ook. Zie ik je daar? 

  Foto van Suzanne Lommers, die je uitnodigt haar te volgen via Facebook, LinkedIn en Instagram. Toffe graffiti muur op de achtergrond
  4 gratis video's voor meer innerlijke rust.

  PureConnect

  Kvk: 56836775
  Btw: NL002054040B70

   

  Contact

  info@pure-connect.nl
  06-36216542

   © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

  Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

  Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

  Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

  You have Successfully Subscribed!