Over Suzanne

Stress less, sleep well & live purely

Ik help moeders op een nieuwe natuurlijke en holistische manier omgaan met stress, de regie over hun leven terug in eigen hand te nemen en weer lekker te slapen. Je gaat je gezond en fit voelen, en een leven leven waar je helemaal blij mee bent.

Hoi, ik ben Suzanne Lommers. Ik ben Acceptance and Committment Therapy coach voor moeders die kampen met heftige stress en slaapproblemen. Als moeder van twee kinderen die lange tijd slecht sliepen, eigen bedrijf, en een druk sociaal leven weet ik hoeveel stress het geeft om alle ballen in de lucht te blijven houden. Wanneer je zelf steeds slechter slaapt en slaapproblemen ontwikkelt, kom je nog verder in de problemen. In het zoekproces naar een oplossing voor onze kindjes ontwikkelde ik zelf allerlei klachten en heb ik mezelf tot wel 5x toe opnieuw leren slapen.

Ik kwam erachter dat het heel goed mogelijk was om mezelf opnieuw te leren slapen door de tools die ik als ACT coach beheers op de juiste manier in te zetten. En door heel heel lief voor mezelf te zijn en voor mijn kindjes…al die tijd! Naarmate ik meer ervaring opdeed realiseerde ik me dat ACT echt goed werkt om lekker te gaan slapen en minder stress te ervaren, ook al is de situatie waarin je zit wel echt stressvol. Ik werd er zo enthusiast over dat ik dit wilde delen met alle moeders die hier issues mee hebben.

Het afgelopen jaar heb ik mijn methode verfijnt, en heb ik besloten om “PureConnect: for your family’s natural well-being” die gericht was op een natuurlijke leefstijl en leven vanuit jezelf, aan te passen. Ik doe hetzelfde, maar met een andere focus. En het voelt ontzettend goed. Net als voorheen, leun ik bij alles wat ik doe op evidence-based coaching en healing methoden.

Taboe’s rondom stress en slapen bij moeders doorbreken

Als moeder en ACT coach maak ik taboe’s rondom stress en slaapproblemen bij moeders bespreekbaar. Mijn man en ik zijn altijd heel open geweest over de problemen die wij ervoeren en wat het met ons deed. Het schokte mij op hoeveel onbegrip wij stuitten vanuit onze omgeving en vanuit ons werk. Wat me nog meer schokte was te ontdekken hoeveel andere vrouwen kampen met vergelijkbare issues. En niemand praat er echt over. Iedereen doet zijn best om toch mee te komen. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om met ons verhaal in de Volkskrant te staan. En nu kies ik er bewust voor om dit probleem bespreekbaar te maken via mijn blogs en social media kanalen, zodat jij, wanneer jij dit soort issues ervaart, weet dat je niet alleen bent, dat er een plek is waar je hier veilig over kunt delen, en dat er iets aan te doen is.

Neem contact met me op, dan kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen. 

In de media

Laten we connecten!

Via Instagram post ik vooral veel via mijn stories, waar ik open taboe’s doorbreek. Via Facebook deel ik regelmatig informatie over mijn essentiële olie workshops, evenals blogs en inzichten. Mijn Love for Oils community vind je hier ook. Zie ik je daar? 

Workshops

8 okt, 10.30-11.30u
13 okt, 14.00-15.00u

PureConnect

Kvk: 
Btw:

 

Contact

info@pure-connect.nl
06-36216542

 © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

Deze website is volledig dōTERRA compliant

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.