Over Suzanne

Hoi, ik ben Suzanne Lommers, Acceptance and Committment Therapy coach en geaccrediteerd Foundation Reconnective Healing Practitioner. Ik help vrouwen die kampen met heftige stress een leven van meer innerlijke rust en zelfverwerkelijking te creëren. Ik noem het jouw Soul’s Life leven, in lijn met wie je diep van binnen bent en waar je hart blij van wordt.

  Al vroeg in mijn leven raakte ik de connectie met mezelf kwijt en op mijn 25e was ik meer dan burn-out: totaal overspannen. Ook in de jaren erna creëerde ik een stressvol leven waarin ik, inmiddels gepromoveerd wetenschapper, Europa doorvloog om als project manager een Europees Digitaal Museum op te zetten. In die tijd een baanbrekend project. Het is niet dat ik niet trots ben op wat ik neergezet heb of dat ik er niet van genoot, maar ik was mezelf totaal voorbij gelopen.

  Ik miste een stuk van mezelf, die diepe verbinding met mijn levensvreugde en gevoeligheid. Wanneer je een deel van jezelf negeert, onvoldoende aandacht besteed aan je gevoelens of wat je Ziel je te vertellen heeft, dan kom je steeds verder in de problemen. Mijn herstelproces duurde jaren, omdat het lang duurde voordat ik de hulp kreeg die ik echt nodig had.

  In dat zoekproces ontving ik mijn Persoonlijke Reconnectie, vond ik mijn levenspad weer terug, en heb ik mezelf opnieuw uitgevonden. Ik werd Reconnective Healing Practitioner.

  Via ACT coaching leerde ik hoe ik mezelf fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel kon ondersteunen. Zo kon ik mezelf steeds beter voelen, leerde ik mezelf kennen en ontdekte ik wat er echt toe deed voor mij in het leven. Ik werd ACT coach.

  En ik leerde hoe langdurige stress mijn hormoonhuishouding totaal omver had gehusseld en hoe ik die balans weer kon herstellen. Hoe ik in lijn met mijn vrouwelijk ritme, mijn menstruatiecyclus kon leven en er flow ontstond. Met wetenschappelijke precisie verdiep ik me al meer dan 14 jaar in onderwerpen zoals stress, hormonen, een natuurlijke leefstijl en leven in lijn met ons vrouwelijke ritme.

  Ik werd er zo enthousiast over dat ik dit wilde delen met alle vrouwen die graag weg willen van een leven gedomineerd door stress naar een leven van innerlijke rust en zelfverwerkelijking. De afgelopen jaren heb ik mijn methode verfijnt en het voelt ontzettend goed. Net als in mijn tijd als wetenschapper geniet ik. Het verschil is dat ik me nu heel voel, innerlijk rustig en heel voldaan iedere keer wanneer ik met een prachtig mooie vrouw een stukje mee mag lopen op haar weg.

  Weet dat je het niet alleen hoeft op te lossen. Wil jij de stap zetten om meer innerlijke rust te voelen en jouw Soul’s Life te leven? Neem dan contact met me op. Bel of mail me en vertel me wat je nodig hebt. Dan kijken we samen hoe ik je kan helpen. Voel je vrij en welkom.

   

  Taboe op stress en hormonen doorbreken

  Als vrouw, moeder en ACT coach maak ik taboe’s rondom stress en hormoonproblemen bij vrouwen bespreekbaar. Ik ben altijd heel open geweest over mijn overspannenheid toen ik 25 was, over mijn hormoonproblemen en de langdurige stress die ik ervaren heb. Het schokte mij op hoeveel onbegrip ik vanuit mijn omgeving ben gestuit door de jaren heen.

  Wat me nog meer heeft geschokt was te ontdekken hoeveel andere vrouwen kampen met vergelijkbare issues. En niemand praat er echt over. Iedereen doet zijn best om toch mee te komen.

  Ik heb er bewust voor gekozen om deze typische vrouwen problemen bespreekbaar te maken via mijn blogs en social media kanalen, zodat jij, wanneer jij dit soort issues ervaart, weet dat je niet alleen bent, dat er een plek is waar je hier veilig over kunt delen, en dat er iets aan te doen is.

  Neem contact met me op, dan kan ik je vertellen wat ik voor je kan betekenen. 

  Laten we connecten!

  Via Instagram post ik vooral veel via mijn stories, waar ik open taboe’s doorbreek. Via Facebook deel ik regelmatig informatie over mijn essentiële olie workshops, evenals blogs en inzichten. Mijn Love for Oils community vind je hier ook. Zie ik je daar? 

  Workshops

  19 nov, 14.00-15.00u
  24 nov, 10.00-11.00u

  PureConnect

  Kvk: 56836775
  Btw: NL002054040B70

   

  Contact

  info@pure-connect.nl
  06-36216542

   © PureConnect 2020 | Privacy |  Algemene Voorwaarden

  Deze website is volledig dōTERRA compliant

  Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

  Geef je nu op voor mijn gratis video cursus

  Vul hier je naam en e-mail adres in en je krijgt direct toegang tot de cursus! 

  Bedankt voor je aanmelding! Check je inbox om jouw aanmelding te bevestigen en je ontvangt direct toegang tot de cursus.